Poort

Het gemak van het stadsleven in een dorp

Appartementen Poort

Het komt zelden voor dat je ruim, modern en luxueus kan wonen pal in het historische centrum van een mooi dorp. Toch is dat wat Nieuwe Markt je biedt: een gevoel van ruimte dat niet enkel door het vele groen om je heen ontstaat, maar ook door de architectuur van de appartementen.

In een eerste fase bouwen we 51 appartementen in Poort. Ze zijn over 4 verdiepingen verdeeld, met oppervlaktes tussen 57 en 122m². Alle appartementen hebben een terras - vaak op het zuiden gericht - en grote ramen waardoor er veel daglicht binnenstroomt. De woningen zijn bovendien Bijna Energie Neutraal (BEN) en voorzien van vloerverwarming. Hier woon je in alle luxe, in het gezellige en creatieve hart van Hamme.

Ontvang brochure

Appartementen

Een gevarieerd aanbod

Nieuwe Markt heeft voor ieder wat wils. Kies voor een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers – met of zonder ondergrondse parkeerplaats. Wat je ook kiest, alle appartementen hebben een kwalitatieve afwerking, energiezuinige vloerverwarming, grote raampartijen en mooie terrassen. We onderscheiden 4 woningtypes. Maar per type zijn er vaak nog variaties in grootte en indeling.

We tonen 4 grondplannen ter illustratie maar horen graag waar jij op zoek naar bent. Welke oriëntatie vind jij leuk? Hecht je belang aan een grote leefruimte of liever een extra slaapkamer? Verkies je een woonst op het gelijkvloers of het zicht op de bovenste verdieping? Wat is je te besteden budget?... Laat het ons weten via het contactformulier en wij bezorgen je gerichte informatie.

Ontvang brochure

Typologieën

Type Woonopp. VANAF Terrasopp. VANAF Prijs VANAF Plan
Studio 57m² 10m² € 159.000,- grondplan  
1 slaapkamer 65m² 9m² € 175.000,- grondplan  
2 slaapkamers 75m² 9m² € 195.000,- grondplan  
3 slaapkamers 100m² 9m² € 245.000,- grondplan  

*de getoonde prijzen zijn exclusief: registratierechten op de grond, BTW op de constructie, notariskosten, parkeerplaats en kelderberging.

Sfeerimpressie

Nieuwemarkt Hamme

Interesse in de appartementen van Poort?

Neem contact met ons op!
“Het historische patrimonium blijft behouden, maar krijgt een hedendaagse invulling”
Ciril, The Value Builders