Bent u op zoek naar een interessante vastgoedinvestering?

Investeren in vastgoed

Waarom investeren?

Ciril bouwt op dit moment in Hamme een uniek nieuwbouwcomplex met appartementen, winkels en kantoren. Dit is onderdeel van het ambitieuze masterplan ‘Hamme 2020’, dat Hamme klaarstoomt voor de toekomst. De herinrichting van de Markt als creatief, verkeersluw en groen binnengebied maakt van Hamme een plek waar het heerlijk wonen zal zijn. De appartementen bevinden zich pal in het hart van dit nieuwe marktplein en zijn een ideale investering.

Nieuwe Markt Hamme

Betaalbaar wonen dicht bij de grootsteden

Nieuwe Markt biedt betaalbaar en modern wonen aan in Hamme: een gezellig, historisch dorp dat volop in ontwikkeling is. De appartementen zijn een interessante optie voor investeerders omwille van de lage instapkosten en een goed rendement.

Nieuwe Markt is ideaal voor verhuur aan starters, alleenstaande ouders, jonge gezinnen of vijftigplussers die kiezen voor de charme van een dorpsleven boven de drukke stad. 

Nieuwe Markt bevindt zich daarenboven op een toplocatie tussen de verschillende grootsteden. Uw huurders genieten ook van een eigen parking in de ondergrondse garage. Deze parkeerplaatsen zijn optioneel te koop bij het appartement. 

Nieuwe Markt in cijfers

De appartementen van Nieuwe Markt zijn echte investeringsproducten.

U kan hier een optimaal huurrendement realiseren, omdat de absolute prijzen van de appartementen laag zijn. Er zijn namelijk veel mooie 1 en 2 slaapkamerappartementen terug te vinden van minder dan 100 m². Daarnaast liggen de prijzen in Hamme lager dan in de grootsteden.

Het goede rendement bij Nieuwe Markt behaalt u dus met een lage aankoopprijs en een solide huurprijs. Kleinere appartementen zijn bovendien makkelijker te verhuren.

Gezien de enorme schaal van de vernieuwingen in het centrum van Hamme (masterplan Hamme 2020) zullen investeerders een mooie meerwaarde realiseren op het moment dat zij hun investering te gelde maken.