Laat je charmeren door Hamme, een modern dorp met een warm hart

Wonen in een groen en gezellig dorp

Modern wonen in een historisch dorp

Droom jij al langer van wonen in een betaalbaar, modern appartement in een buurt waar het gezellig vertoeven is?

Nieuwe Markt is zo’n plek in het hartje van het prachtige dorp Hamme, waar je alle faciliteiten in de buurt hebt, maar zonder de drukte en het lawaai van een grootstad.

  • Je stapt je deur uit en gaat met je boodschappentas naar de wekelijkse markt
  • Je gaat de krant lezen in de gezellige leeshoek van de bibliotheek
  • Je doet een terrasje met vrienden op het marktplein
  • Je loopt nog snel even de Delhaize binnen voor wat boodschappen
  • Je doet een ommetje met de hond langs de groene lus die je tot aan de Durme brengt
  • Je speelt met de (klein)kinderen in het aangrenzende kloosterpark

Nieuwe Markt is een uniek nieuwbouwproject met 70 luxueuze appartementen verspreid over 2 gebouwen: Poort en Plein (in een latere fase te koop).

Overzicht appartementen Nieuwemarkt Hamme
BEN-logo.svg

Duurzaam en instapklaar

Ieder appartement in Nieuwemarkt wordt instapklaar afgewerkt. Jij kiest zelf bij onze leveranciers de vloeren, de binnendeuren, het sanitair en de keuken van jouw smaak. Wij zorgen dat wat je kiest correct wordt geplaatst. Je wordt doorheen het hele bouwproject begeleidt door de klantenbegeleiding van DBI. Zo kun jij bouwen zonder zorgen.

Ieder appartement wordt standaard voorzien van vloerwarming en zowel thermisch als akoestisch grondig geïsoleerd waardoor we een E-plein halen van 30. Dat maakt de appartementen van Nieuwemarkt bijna-energie-neutraal (BEN). Dat is geweldig nieuws voor het milieu en je portefeuille!

Nu te koop!

51 Appartementen in Poort

In de appartementen in Poort geniet je van veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen, ruime terrassen en een groen binnendak. Door de unieke architecturale vorm is er een gevarieerd aanbod dat aan ieders wensen voldoet.
Lees meer

19 appartementen in Plein

Plein is de tweede en tevens laatste residentie. Vanaf je overdekt terras kan je in alle weersomstandigheden genieten van de kalme zomeravonden en de rust op het autoluwe marktplein, het gezellige marktgebeuren op zaterdag en de septemberkermis.
Lees meer

Sfeerimpressie

Nieuwe Markt Hamme