Wonen en werken in Nieuwe Markt Hamme, alles dichtbij huis

Wonen en werken

Aan de slag in Hamme

In Nieuwe Markt creëren we ruimte voor de lokale middenstand. Dit doen we door het ontwikkelen van commerciële ruimten en kantoren.

We bieden maar liefst 3000 m² aan commerciële ruimten aan die zich telkens op het gelijkvloers bevinden in Poort en Plein. Zo is er in Poort één grote commerciële ruimte die volledig wordt ingevuld door supermarkt Delhaize. In Plein voorzien we een zestal kleinere ruimtes gaande van 70 m² tot 150 m².
 
Op de kop van Poort bouwen we 800 m² aan kantoren, gelegen op verdiepingen 1, 2 en 3. Wie beslist om hier zijn kantoor in te richten profiteert alvast van de geweldige zichtlocatie. Ook de vlugge verbinding naar Gent en Antwerpen is een absolute troef van deze kantoren. Verder geven ze ook uit op de mooie daktuinen en zijn ze rechtstreeks bereikbaar vanuit de ondergrondse parking.

Indien u meer inlichtingen wenst over deze ruimtes en kantoren, vragen we u een email te sturen naar info@hartvanhamme.be met uw contactgegevens en vragen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

info@hartvanhamme.be
Werken in Hamme