Plein

Het gemak van het stadsleven in een dorp

Appartementen Plein

Welkom in Plein, een mooi gebouw pal gelegen op het vernieuwde Marktplein. Plein is een uniek nieuwbouwproject met 19 luxueuze appartementen die over 2 verdiepingen verdeeld zijn, met oppervlaktes tussen 71 en 95 m², steeds met ruime terrassen en soms zelfs een klein tuintje.

Je woont hier vlak aan het bruisende Marktplein. Vanop je terras kan je genieten van de bedrijvigheid om je heen. Heb je het liever wat rustiger? Dan zijn de appartementen aan de achterzijde ideaal: hier heb je mooi uitzicht op het groen van het schoolparkje. Er is nog meer groen om je heen, want tussen de twee woongebouwen komt een binnendaktuin waar je op uitkijkt vanuit de slaapkamers.

Alle appartementen hebben een terras en grote ramen waardoor er veel daglicht binnenstroomt. De woningen zijn bovendien Bijna Energie Neutraal (BEN) en voorzien van vloerverwarming. Hier woon je in alle luxe, in het gezellige en creatieve hart van Hamme.

Ontvang brochure

Appartementen

Een gevarieerd aanbod

Nieuwe Markt heeft voor ieder wat wils. Kies voor een appartement met 1 of 2 slaapkamers – met of zonder tuin. Wat je ook kiest, alle appartementen hebben een kwalitatieve afwerking, energiezuinige vloerverwarming, grote raampartijen en mooie terrassen. We onderscheiden hier 3 woningtypes. Maar per type zijn er vaak nog variaties in grootte en indeling.

We tonen 3 grondplannen ter illustratie maar horen graag waar jij op zoek naar bent. Welke oriëntatie vind jij leuk? Hecht je belang aan een grote leefruimte of liever een extra slaapkamer? Verkies je een woonst op het gelijkvloers of het zicht op de bovenste verdieping? Wat is je te besteden budget?... Laat het ons weten via het contactformulier en wij bezorgen je gerichte informatie.

Ontvang brochure

Typologieën

Type Woonopp. VANAF Terrasopp. VANAF Prijs VANAF Plan
1 slaapkamer 71m² 17m² € 198.000,- grondplan  
2 slaapkamers 76m² 13m² € 212.000,- grondplan  
2 slaapkamers met tuin 90m² 24m² + tuin 64m² € 248.000,- grondplan  

*de getoonde prijzen zijn exclusief: registratierechten op de grond, BTW op de constructie, notariskosten, parkeerplaats en kelderberging.

Sfeerimpressie

Nieuwemarkt Hamme

Interesse in de appartementen van Plein?

Neem contact met ons op!
“Het historische patrimonium blijft behouden, maar krijgt een hedendaagse invulling”
Ciril, The Value Builders